Tarcsai András nyilvános prezijei
Az összes Prezik elérhetősége:,ahol különböző tananyagok megtalálhatóak:
Tarcsai András,
Tarcsai András,
Tarcsai András, 2015. január 28.
- Szabadon újrafelhasználható
Levesek és levesbetétek
Tarcsai András, 2015. január 11.
Tarcsai András, 2015. január 2.
Tarcsai András, 2014. december 29.
Tarcsai András, 2014. december 26.
Tarcsai András, 2014. december 21.
Tarcsai András, 2014. december 11.
Tarcsai András, 2014. december 1.
Tarcsai András, 2014. november 27.
- Szabadon újrafelhasználható
közgazdásztanár levelező tagozat
Tarcsai András, 2014. november 26.
Tarcsai András, 2014. november 23.
Tarcsai András, 2014. november 23.
Melegkonyhás étkeztetés
Tarcsai András, 2014. november 23.
Szükséglet és igény, javak, szolgáltatások, a gazdálkodás...
Tarcsai András, 2014. november 8.
Tarcsai András, 2014. október 29.
Tarcsai András, 2014. október 23.
Tarcsai András, 2014. október 17.
Tarcsai András, 2014. október 17.
Tarcsai András, 2014. október 17.
Tarcsai András, 2014. október 17.
- Szabadon újrafelhasználható
Modern ételkészítési eljárások
Tarcsai András, 2014. október 17.
- Szabadon újrafelhasználható
Pincér - Italismeret óra
Tarcsai András, 2014. október 17.
- Szabadon újrafelhasználható
Előételek
Tarcsai András, 2014. október 17.
- Szabadon újrafelhasználható
Gazdasági társaságok jellemzői
Tarcsai András, 2014. október 12.
- Szabadon újrafelhasználható
Elkészítéstől a tálalásig
Tarcsai András, 2014. október 12.
- Szabadon újrafelhasználható
Éttermi tészták csoportjaik, készítésük és jellemző ételtípusaik
Tarcsai András, 2014. október 8.
Tarcsai András, 2014. október 6.
Tarcsai András, 2014. október 5.
Tarcsai András, 2014. szeptember 28.
Értékesítés
Tarcsai András, 2014. szeptember 28.
- Szabadon újrafelhasználható
Előkészítéstől a tálalásig
Tarcsai András, 2014. szeptember 28.
Tarcsai András, 2014. szeptember 27.
Tarcsai András, 2014. szeptember 27.
Tarcsai András, 2014. szeptember 27.
Tarcsai András, 2014. szeptember 14.
Tarcsai András, 2014. szeptember 14.
- Szabadon újrafelhasználható
Mielőtt a szakács belép a konyhába
Tarcsai András, 2014. augusztus 21.
Tarcsai András, 2014. augusztus 21.
- Szabadon újrafelhasználható
Hogyan készítik a jó bort, lépésről lépésre
Tarcsai András, 2014. augusztus 21.
- Szabadon újrafelhasználható
- Barista
Tarcsai András, 2014. augusztus 21.
- Szabadon újrafelhasználható
- Pálinka
Tarcsai András, 2014. augusztus 21.
Tarcsai András, 2014. augusztus 21.
- Szabadon újrafelhasználható
A borkóstolás legfontosabb lépései
Tarcsai András, 2014. augusztus 15.
- Szabadon újrafelhasználható
Ügyvitel, készletgazdálkodás, leltározás és vonatkozó bizonylataik
Tarcsai András, 2014. augusztus 12.
- Szabadon újrafelhasználható
utatásszervezé
Tarcsai András, 2014. július 22.
Tarcsai András, 2014. július 22.
Tarcsai András, 2014. július 4.
- Szabadon újrafelhasználható
Ptk.
Tarcsai András, 2014. május 4.
Tarcsai András, 2014. április 17.
- Szabadon újrafelhasználható
Tarcsai Andrásnyilvános prezijei
Tarcsai András, 2015. február 1.
- Szabadon újrafelhasználható
Tarcsai András, 2015. február 1.
- Szabadon újrafelhasználható
A vállalkozások válsághelyzete, megszűnése, átalakulása
Tarcsai András, 2015. január 18.
- Szabadon újrafelhasználható
Tarcsai András, 2014. december 31.
- Szabadon újrafelhasználható
Tarcsai András, 2014. december 30.
- Szabadon újrafelhasználható
Tarcsai András, 2014. december 30.
- Szabadon újrafelhasználható
Tarcsai András, 2014. december 29.
- Szabadon újrafelhasználható
Értékesítési módok
Tarcsai András, 2014. december 29.
- Szabadon újrafelhasználható
Tarcsai András, 2014. december 29.
- Szabadon újrafelhasználható
Tarcsai András, 2014. december 26.
- Szabadon újrafelhasználható
Tarcsai András, 2014. december 21.
- Szabadon újrafelhasználható
Tarcsai András, 2014. december 21.
- Szabadon újrafelhasználható
Ügyvitel, készletgazdálkodás, leltározás és vonatkozó bizonylataik
Tarcsai András, 2014. december 21.
- Szabadon újrafelhasználható
Tarcsai András, 2014. december 21.
- Szabadon újrafelhasználható
Szükséglet és igény, javak, szolgáltatások, a gazdálkodás...
Tarcsai András, 2014. december 21.
- Szabadon újrafelhasználható
Tarcsai András, 2014. december 21.
- Szabadon újrafelhasználható
Tarcsai András, 2014. december 5.
- Szabadon újrafelhasználható
Tarcsai András, 2014. október 26.
- Szabadon újrafelhasználható
Tarcsai András, 2014. október 19.
- Szabadon újrafelhasználható
Tarcsai András, 2014. október 10.
- Szabadon újrafelhasználható
Tarcsai András, 2014. október 8.
- Szabadon újrafelhasználható
Tarcsai András, 2014. október 2.
- Szabadon újrafelhasználható
Tarcsai András, 2014. szeptember 27.
- Szabadon újrafelhasználható
Tarcsai András, 2014. szeptember 25.
- Szabadon újrafelhasználható
Tarcsai András, 2014. augusztus 18.
- Szabadon újrafelhasználható
Borvidékekről szóló prezentációnkat a Világpiaci Áruk tantárgyra...
Tarcsai András, 2014. július 12.
- Szabadon újrafelhasználható
Tarcsai András, 2014. május 25.
- Szabadon újrafelhasználható
Tarcsai András, 2014. május 17.
- Szabadon újrafelhasználható
Tarcsai András, 2014. május 17.
- Szabadon újrafelhasználható
Hogyan készítik a jó bort, lépésről lépésre
Tarcsai András, 2014. május 17.
- Szabadon újrafelhasználható
Tarcsai András, 2014. április 27.
- Szabadon újrafelhasználható
Tarcsai András, 2014. március 29.
- Szabadon újrafelhasználható
A vendéglátás szolgáltatásainak szervezése Készítette: dr. Omarné...
Tarcsai András, 2014. március 24.
- Szabadon újrafelhasználható
Mikrobiológiai ismeretek
Tarcsai András, 2014. március 22.
- Szabadon újrafelhasználható
Tarcsai András, 2014. március 22.
- Szabadon újrafelhasználható
Tarcsai András, 2014. március 15.
- Szabadon újrafelhasználható
Tarcsai András, 2014. március 15.
- Szabadon újrafelhasználható
Tarcsai András, 2014. március 15.
- Szabadon újrafelhasználható
Tarcsai András, 2014. március 15.
- Szabadon újrafelhasználható
Tarcsai András, 2014. március 15.
- Szabadon újrafelhasználható
Wine
Tarcsai András, 2014. március 15.
- Szabadon újrafelhasználható
Tarcsai András, 2014. március 15.
- Szabadon újrafelhasználható
Tarcsai András, 2014. március 3.
- Szabadon újrafelhasználható
Tarcsai András, 2014. március 3.
- Szabadon újrafelhasználható
Tarcsai András, 2014. február 23.
- Szabadon újrafelhasználható
Tarcsai András, 2014. február 23.
- Szabadon újrafelhasználható
Tarcsai András, 2014. február 23.
- Szabadon újrafelhasználható
Budapesti Gazdasági Főiskola - KVIK 2013
Tarcsai András, 2014. február 23.
- Szabadon újrafelhasználható
Tarcsai András, 2014. február 23.
- Szabadon újrafelhasználható
Tarcsai András, 2014. február 14.
- Szabadon újrafelhasználható
Tarcsai András, 2014. február 14.
- Szabadon újrafelhasználható
Tarcsai András, 2014. február 13.
- Szabadon újrafelhasználható
Egy vállalkozás felépítése és működése
Tarcsai András, 2014. február 11.
- Szabadon újrafelhasználható
Tarcsai András, 2014. február 4.
- Szabadon újrafelhasználható
Tarcsai András, 2014. február 4.
- Szabadon újrafelhasználható
Tarcsai András, 2014. február 4.
- Szabadon újrafelhasználható
Tarcsai András, 2014. február 2.
- Szabadon újrafelhasználható
utatásszervezé
Tarcsai András, 2014. február 2.
- Szabadon újrafelhasználható
Tarcsai András, 2014. február 1.
- Szabadon újrafelhasználható
Tarcsai András, 2014. február 1.
- Szabadon újrafelhasználható
A turizmus főbb mutatóinak és eredményeinek a bemutatása
Tarcsai András, 2014. január 28.
- Szabadon újrafelhasználható
Tarcsai András, 2014. január 26.
- Szabadon újrafelhasználható
HR-hír, BCE szemináriumi anyag
Tarcsai András, 2014. január 26.
- Szabadon újrafelhasználható
Tarcsai András, 2014. január 26.
- Szabadon újrafelhasználható
Tarcsai András, 2014. január 25.
- Szabadon újrafelhasználható
Tarcsai András, 2014. január 24.
- Szabadon újrafelhasználható
Tarcsai András, 2014. január 24.
- Szabadon újrafelhasználható
Tarcsai András, 2014. január 24.
- Szabadon újrafelhasználható
Tarcsai András, 2014. január 24.
- Szabadon újrafelhasználható
Tarcsai András, 2014. január 21.
- Szabadon újrafelhasználható
Vendéglátás értékesítési módjai - előnyök/hátrányok
Tarcsai András, 2014. január 20.
- Szabadon újrafelhasználható
Létszámgazdálkodás
Tarcsai András, 2014. január 20.
- Szabadon újrafelhasználható
Tarcsai András, 2014. január 19.
- Szabadon újrafelhasználható
2013-11-15 TDM Konferencia
Tarcsai András, 2014. január 19.
- Szabadon újrafelhasználható
2012.06.15.
Tarcsai András, 2014. január 19.
- Szabadon újrafelhasználható
Tarcsai András, 2014. január 19.
- Szabadon újrafelhasználható
Tarcsai András, 2014. január 19.
- Szabadon újrafelhasználható
Tarcsai András, 2014. január 19.
- Szabadon újrafelhasználható
Tarcsai András, 2014. január 19.
- Szabadon újrafelhasználható
Tarcsai András, 2014. január 19.
- Szabadon újrafelhasználható
Tarcsai András, 2014. január 17.
- Szabadon újrafelhasználható
Tarcsai András, 2014. január 13.
- Szabadon újrafelhasználható
Tarcsai András, 2014. január 13.
- Szabadon újrafelhasználható
Tarcsai András, 2014. január 13.
- Szabadon újrafelhasználható
Tarcsai András, 2014. január 13.
- Szabadon újrafelhasználható
Tarcsai András, 2014. január 13.
- Szabadon újrafelhasználható
Tarcsai András, 2014. január 13.
- Szabadon újrafelhasználható
Tarcsai András, 2014. január 13.
- Szabadon újrafelhasználható
Tarcsai András, 2014. január 13.
- Szabadon újrafelhasználható
Tarcsai András, 2014. január 13.
- Szabadon újrafelhasználható
Tarcsai András, 2014. január 13.
- Szabadon újrafelhasználható
Tarcsai András, 2014. január 13.
- Szabadon újrafelhasználható
Tarcsai András, 2014. január 13.
- Szabadon újrafelhasználható
Tarcsai András, 2014. január 13.
- Szabadon újrafelhasználható
Előkészítéstől a tálalásig
Tarcsai András, 2014. január 13.
- Szabadon újrafelhasználható
Tarcsai András, 2014. január 13.
- Szabadon újrafelhasználható
Tarcsai András, 2014. január 13.
- Szabadon újrafelhasználható
Alaptápanyagok
Tarcsai András, 2014. január 13.
- Szabadon újrafelhasználható
Tarcsai András, 2014. január 13.
- Szabadon újrafelhasználható
Tarcsai András, 2014. január 13.
- Szabadon újrafelhasználható
Tarcsai András, 2014. január 13.
- Szabadon újrafelhasználható
Tarcsai András, 2014. január 13.
- Szabadon újrafelhasználható
Tarcsai András, 2014. január 13.
- Szabadon újrafelhasználható
Tarcsai András, 2014. január 13.
- Szabadon újrafelhasználható
Tarcsai András, 2014. január 13.
- Szabadon újrafelhasználható
Tarcsai András, 2014. január 13.
- Szabadon újrafelhasználható
Tarcsai András, 2014. január 13.
- Szabadon újrafelhasználható
Tarcsai András, 2014. január 13.
- Szabadon újrafelhasználható
Tarcsai András, 2014. január 13.
- Szabadon újrafelhasználható
Tarcsai András, 2013. december 10.
- Szabadon újrafelhasználható
Tarcsai András, 2013. december 9.
- Szabadon újrafelhasználható
Tarcsai András, 2013. december 3.
- Szabadon újrafelhasználható
Tarcsai András, 2013. december 1.
- Szabadon újrafelhasználható
Tarcsai András, 2013. december 1.
- Szabadon újrafelhasználható