Tarcsai András honlapja

"Most tanultam meg, hogy nem arra kérem Istent, hogy teljesítse azt, amit én elterveztem, hanem hogy segítsen megérteni, mi az értelme annak, amit ő tesz velem." Wass Albert

Tarcsai András nyilvános prezijei

Az összes Prezik elérhetősége:,ahol különböző tananyagok megtalálhatóak:

Tarcsai András,

Tarcsai András,

Tarcsai András, 2015. január 28.

    • Szabadon újrafelhasználható

Levesek és levesbetétek

Tarcsai András, 2015. január 11.

Tarcsai András, 2015. január 2.

Tarcsai András, 2014. december 29.

Tarcsai András, 2014. december 26.

Tarcsai András, 2014. december 21.

Tarcsai András, 2014. december 11.

Tarcsai András, 2014. december 1.

Tarcsai András, 2014. november 27.

    • Szabadon újrafelhasználható

közgazdásztanár levelező tagozat

Tarcsai András, 2014. november 26.

Tarcsai András, 2014. november 23.

Tarcsai András, 2014. november 23.

Melegkonyhás étkeztetés

Tarcsai András, 2014. november 23.

Szükséglet és igény, javak, szolgáltatások, a gazdálkodás...

Tarcsai András, 2014. november 8.

Tarcsai András, 2014. október 29.

Tarcsai András, 2014. október 23.

Tarcsai András, 2014. október 17.

Tarcsai András, 2014. október 17.

Tarcsai András, 2014. október 17.

Tarcsai András, 2014. október 17.

    • Szabadon újrafelhasználható

Modern ételkészítési eljárások

Tarcsai András, 2014. október 17.

    • Szabadon újrafelhasználható

Pincér - Italismeret óra

Tarcsai András, 2014. október 17.

    • Szabadon újrafelhasználható

Előételek

Tarcsai András, 2014. október 17.

    • Szabadon újrafelhasználható

Gazdasági társaságok jellemzői

Tarcsai András, 2014. október 12.

    • Szabadon újrafelhasználható

Elkészítéstől a tálalásig

Tarcsai András, 2014. október 12.

    • Szabadon újrafelhasználható

Éttermi tészták csoportjaik, készítésük és jellemző ételtípusaik

Tarcsai András, 2014. október 8.

Tarcsai András, 2014. október 6.

Tarcsai András, 2014. október 5.

Tarcsai András, 2014. szeptember 28.

Értékesítés

Tarcsai András, 2014. szeptember 28.

    • Szabadon újrafelhasználható

Előkészítéstől a tálalásig

Tarcsai András, 2014. szeptember 28.

Tarcsai András, 2014. szeptember 27.

Tarcsai András, 2014. szeptember 27.

Tarcsai András, 2014. szeptember 27.

Tarcsai András, 2014. szeptember 14.

Tarcsai András, 2014. szeptember 14.

    • Szabadon újrafelhasználható

Mielőtt a szakács belép a konyhába

Tarcsai András, 2014. augusztus 21.

Tarcsai András, 2014. augusztus 21.

    • Szabadon újrafelhasználható

Hogyan készítik a jó bort, lépésről lépésre

Tarcsai András, 2014. augusztus 21.

    • Szabadon újrafelhasználható
  • Barista

Tarcsai András, 2014. augusztus 21.

    • Szabadon újrafelhasználható
  • Pálinka

Tarcsai András, 2014. augusztus 21.

Tarcsai András, 2014. augusztus 21.

    • Szabadon újrafelhasználható

A borkóstolás legfontosabb lépései

Tarcsai András, 2014. augusztus 15.

    • Szabadon újrafelhasználható

Ügyvitel, készletgazdálkodás, leltározás és vonatkozó bizonylataik

Tarcsai András, 2014. augusztus 12.

    • Szabadon újrafelhasználható

utatásszervezé

Tarcsai András, 2014. július 22.

Tarcsai András, 2014. július 22.

Tarcsai András, 2014. július 4.

    • Szabadon újrafelhasználható

Ptk.

Tarcsai András, 2014. május 4.

Tarcsai András, 2014. április 17.

    • Szabadon újrafelhasználható

 

Tarcsai Andrásnyilvános prezijei

·         Copy of A tojás

Tarcsai András, 2015. február 1.

    • Szabadon újrafelhasználható

·         Általános gazdálkodási ismeretek-csőd

Tarcsai András, 2015. február 1.

    • Szabadon újrafelhasználható

A vállalkozások válsághelyzete, megszűnése, átalakulása

·         A vállalkozások költségei és elemzésük

Tarcsai András, 2015. január 18.

    • Szabadon újrafelhasználható

·         Bor- Érlelés, stílusok

Tarcsai András, 2014. december 31.

    • Szabadon újrafelhasználható

·         Copy of Világfajták

Tarcsai András, 2014. december 30.

    • Szabadon újrafelhasználható

·         Copy of Szőlőfajták

Tarcsai András, 2014. december 30.

    • Szabadon újrafelhasználható

·         Értékesítés

Tarcsai András, 2014. december 29.

    • Szabadon újrafelhasználható

Értékesítési módok

·         Egy üzleti terv

Tarcsai András, 2014. december 29.

    • Szabadon újrafelhasználható

·         Bér és kalkulálása 2014-ben

Tarcsai András, 2014. december 29.

    • Szabadon újrafelhasználható

·         Gasztronómia

Tarcsai András, 2014. december 26.

    • Szabadon újrafelhasználható

·         A vendéglátó vállalkozások

Tarcsai András, 2014. december 21.

    • Szabadon újrafelhasználható

·         Ügyvitel a vendéglátásban,...

Tarcsai András, 2014. december 21.

    • Szabadon újrafelhasználható

Ügyvitel, készletgazdálkodás, leltározás és vonatkozó bizonylataik

·         Gazdálkodási ismeretek - A gazdálkodás...

Tarcsai András, 2014. december 21.

    • Szabadon újrafelhasználható

·         Gazdálkodási ismeretek I. - Gazdálkodás

Tarcsai András, 2014. december 21.

    • Szabadon újrafelhasználható

Szükséglet és igény, javak, szolgáltatások, a gazdálkodás...

·         Anyaghányad-Receptúra-Kalkuláció

Tarcsai András, 2014. december 21.

    • Szabadon újrafelhasználható

·         Üzemeltetési formák

Tarcsai András, 2014. december 21.

    • Szabadon újrafelhasználható

·         Húsok

Tarcsai András, 2014. december 5.

    • Szabadon újrafelhasználható

·         A piac

Tarcsai András, 2014. október 26.

    • Szabadon újrafelhasználható

·         AZ ÉRTÉKESÍTÉSI RENDSZER, A FELSZOLGÁLÁSI...

Tarcsai András, 2014. október 19.

    • Szabadon újrafelhasználható

·         Copy of Ételkészítési ismeretek I - Levesek,...

Tarcsai András, 2014. október 10.

    • Szabadon újrafelhasználható

·         A vendéglátás története, feladatai,...

Tarcsai András, 2014. október 8.

    • Szabadon újrafelhasználható

·         Copy of Húsok

Tarcsai András, 2014. október 2.

    • Szabadon újrafelhasználható

·         A terítés menete

Tarcsai András, 2014. szeptember 27.

    • Szabadon újrafelhasználható

·         Copy of whisky

Tarcsai András, 2014. szeptember 25.

    • Szabadon újrafelhasználható

·         Copy of Borvidékek

Tarcsai András, 2014. augusztus 18.

    • Szabadon újrafelhasználható

Borvidékekről szóló prezentációnkat a Világpiaci Áruk tantárgyra...

·         Fröccs

Tarcsai András, 2014. július 12.

    • Szabadon újrafelhasználható

·         Copy of A terítés szabályai

Tarcsai András, 2014. május 25.

    • Szabadon újrafelhasználható

·         Törley Gála Sec-segítég bemutatóhoz

Tarcsai András, 2014. május 17.

    • Szabadon újrafelhasználható

·         Copy of A borkészítés

Tarcsai András, 2014. május 17.

    • Szabadon újrafelhasználható

Hogyan készítik a jó bort, lépésről lépésre

·         Copy of ALKOHOLOS ITALOK

Tarcsai András, 2014. május 17.

    • Szabadon újrafelhasználható

·         Marketing a vendéglátásban-másolt

Tarcsai András, 2014. április 27.

    • Szabadon újrafelhasználható

·         Copy of Vendéglátás alapjai

Tarcsai András, 2014. március 29.

    • Szabadon újrafelhasználható

A vendéglátás szolgáltatásainak szervezése Készítette: dr. Omarné...

·         Copy of Mikrobiológia

Tarcsai András, 2014. március 24.

    • Szabadon újrafelhasználható

Mikrobiológiai ismeretek

·         Ellenőrzés a vendéglátásban

Tarcsai András, 2014. március 22.

    • Szabadon újrafelhasználható

·         Copy of Háziszárnyasokból készíthető ételek

Tarcsai András, 2014. március 22.

    • Szabadon újrafelhasználható

·         Fiatalok véleménye és bemutató

Tarcsai András, 2014. március 15.

    • Szabadon újrafelhasználható

·         Copy of "Underground vendéglátás" - Budapest...

Tarcsai András, 2014. március 15.

    • Szabadon újrafelhasználható

·         Copy of Copy of Komm. és preztech.

Tarcsai András, 2014. március 15.

    • Szabadon újrafelhasználható

·         Copy of Vendéglátó üzletek üzletkörei és...

Tarcsai András, 2014. március 15.

    • Szabadon újrafelhasználható

·         Wine Paradise

Tarcsai András, 2014. március 15.

    • Szabadon újrafelhasználható

Wine

·         Zsolnay Kávéház Frenchise-9B...

Tarcsai András, 2014. március 15.

    • Szabadon újrafelhasználható

·         Márkázás a turizmusban- 12B első...

Tarcsai András, 2014. március 15.

    • Szabadon újrafelhasználható

·         Copy of TMSZ Szálloda tagozat

Tarcsai András, 2014. március 3.

    • Szabadon újrafelhasználható

·         Utazási iroda marketing terve-Tanulók

Tarcsai András, 2014. március 3.

    • Szabadon újrafelhasználható

·         Kereskedelem és turizmus

Tarcsai András, 2014. február 23.

    • Szabadon újrafelhasználható

·         Marketing-márka-design

Tarcsai András, 2014. február 23.

    • Szabadon újrafelhasználható

·         Turizmusmarketing

Tarcsai András, 2014. február 23.

    • Szabadon újrafelhasználható

Budapesti Gazdasági Főiskola - KVIK 2013

·         Innováció és szervezeti marketing

Tarcsai András, 2014. február 23.

    • Szabadon újrafelhasználható

·         Copy of Knowledge market and taxation

Tarcsai András, 2014. február 23.

    • Szabadon újrafelhasználható

·         Copy of Meleg előételek és sós tésztaételek

Tarcsai András, 2014. február 14.

    • Szabadon újrafelhasználható

·         Copy of A munkaerő

Tarcsai András, 2014. február 14.

    • Szabadon újrafelhasználható

·         Copy of A vállalkozások tevékenységének...

Tarcsai András, 2014. február 13.

    • Szabadon újrafelhasználható

Egy vállalkozás felépítése és működése

·         ÉTLAP egyszerű választás

Tarcsai András, 2014. február 11.

    • Szabadon újrafelhasználható

·         Kávé és barista

Tarcsai András, 2014. február 4.

    • Szabadon újrafelhasználható

·         Copy of Anyaghányad-Receptúra-Kalkuláció

Tarcsai András, 2014. február 4.

    • Szabadon újrafelhasználható

·         Öltözködés

Tarcsai András, 2014. február 4.

    • Szabadon újrafelhasználható

·         Copy of UTAZÁSSZERVEZÉS

Tarcsai András, 2014. február 2.

    • Szabadon újrafelhasználható

utatásszervezé

·         Copy of Turizmus piaca

Tarcsai András, 2014. február 2.

    • Szabadon újrafelhasználható

·         Turizmus Magyarországon 2012/Csapó/

Tarcsai András, 2014. február 1.

    • Szabadon újrafelhasználható

·         Copy of Turizmus Magyarországon 2012

Tarcsai András, 2014. február 1.

    • Szabadon újrafelhasználható

A turizmus főbb mutatóinak és eredményeinek a bemutatása

·         Ételkészítési ismeretek I. - a konyhák és...

Tarcsai András, 2014. január 28.

    • Szabadon újrafelhasználható

·         Copy of Munkaerő-áramlás

Tarcsai András, 2014. január 26.

    • Szabadon újrafelhasználható

HR-hír, BCE szemináriumi anyag

·         Étlapírás, étrendek szerkesztése

Tarcsai András, 2014. január 26.

    • Szabadon újrafelhasználható

·         A vendéglátás és a turizmus

Tarcsai András, 2014. január 26.

    • Szabadon újrafelhasználható

·         Szállodai alaptevékenységek

Tarcsai András, 2014. január 25.

    • Szabadon újrafelhasználható

·         Copy of A növekedés csapdái

Tarcsai András, 2014. január 24.

    • Szabadon újrafelhasználható

·         A vendéglátó áruforgalmi tevékenység, mint...

Tarcsai András, 2014. január 24.

    • Szabadon újrafelhasználható

·         Vallási turizmus

Tarcsai András, 2014. január 24.

    • Szabadon újrafelhasználható

·         Sutus vendéglő SWOT analízise

Tarcsai András, 2014. január 24.

    • Szabadon újrafelhasználható

·         Értékesítés a vendéglátásban bemutató

Tarcsai András, 2014. január 21.

    • Szabadon újrafelhasználható

Vendéglátás értékesítési módjai - előnyök/hátrányok

·         Létszám gazdálkodás

Tarcsai András, 2014. január 20.

    • Szabadon újrafelhasználható

Létszámgazdálkodás

·         Copy of Sikeres fürdő, működő település –...

Tarcsai András, 2014. január 20.

    • Szabadon újrafelhasználható

·         Copy of Hotel Atlantis Projekt bemutató

Tarcsai András, 2014. január 19.

    • Szabadon újrafelhasználható

2013-11-15 TDM Konferencia

·         Copy of Felszolgálás oktatás

Tarcsai András, 2014. január 19.

    • Szabadon újrafelhasználható

2012.06.15.

·         Copy of DÍSZÉTKEZÉSEK

Tarcsai András, 2014. január 19.

    • Szabadon újrafelhasználható

·         Copy of A vendéglátó vállalkozások

Tarcsai András, 2014. január 19.

    • Szabadon újrafelhasználható

·         Copy of A szálloda helyiségei

Tarcsai András, 2014. január 19.

    • Szabadon újrafelhasználható

·         Copy of Márkázás a turizmusban

Tarcsai András, 2014. január 19.

    • Szabadon újrafelhasználható

·         Copy of Szálloda szervezeti felépítése

Tarcsai András, 2014. január 19.

    • Szabadon újrafelhasználható

·         Copy of Hotel Markaz

Tarcsai András, 2014. január 19.

    • Szabadon újrafelhasználható

·         Copy of Ételkészítési ismeretek II. -...

Tarcsai András, 2014. január 17.

    • Szabadon újrafelhasználható

·         Copy of Élelmiszerismeret I.: Zöldségfélék...

Tarcsai András, 2014. január 13.

    • Szabadon újrafelhasználható

·         Copy of Vadakból készíthető ételek

Tarcsai András, 2014. január 13.

    • Szabadon újrafelhasználható

·         Copy of Gabonafélék malomipari felhasználása

Tarcsai András, 2014. január 13.

    • Szabadon újrafelhasználható

·         Copy of Halakból készíthető ételek

Tarcsai András, 2014. január 13.

    • Szabadon újrafelhasználható

·         Copy of Háziszárnyasokból készíthető ételek

Tarcsai András, 2014. január 13.

    • Szabadon újrafelhasználható

·         Copy of Borjúhúsból készíthető ételek

Tarcsai András, 2014. január 13.

    • Szabadon újrafelhasználható

·         Copy of Ételkészítési ismeretek II. -...

Tarcsai András, 2014. január 13.

    • Szabadon újrafelhasználható

·         Copy of Élelmiszerismeret I - Védőtápanyagok

Tarcsai András, 2014. január 13.

    • Szabadon újrafelhasználható

·         Copy of Élelmiszerismeret I - Járulékos- és...

Tarcsai András, 2014. január 13.

    • Szabadon újrafelhasználható

·         Copy of Ételkészítési ismeretek I. -...

Tarcsai András, 2014. január 13.

    • Szabadon újrafelhasználható

·         Copy of Ételkészítési ismeretek I - Mártások...

Tarcsai András, 2014. január 13.

    • Szabadon újrafelhasználható

·         Copy of Élelmiszerismeret - Genetikailag...

Tarcsai András, 2014. január 13.

    • Szabadon újrafelhasználható

·         Copy of Ételkészítési ismeretek I. -...

Tarcsai András, 2014. január 13.

    • Szabadon újrafelhasználható

Előkészítéstől a tálalásig

·         Copy of Az élelmiszerek alkotórészei -

Tarcsai András, 2014. január 13.

    • Szabadon újrafelhasználható

·         Copy of Az emésztés folyamata

Tarcsai András, 2014. január 13.

    • Szabadon újrafelhasználható

·         Copy of Élelmiszerismeret I - Az...

Tarcsai András, 2014. január 13.

    • Szabadon újrafelhasználható

Alaptápanyagok

·         Copy of Az élelmiszerek változása és a...

Tarcsai András, 2014. január 13.

    • Szabadon újrafelhasználható

·         Copy of Élelmiszerismeret I. -...

Tarcsai András, 2014. január 13.

    • Szabadon újrafelhasználható

·         Copy of Sertéshúsból készíthető ételek

Tarcsai András, 2014. január 13.

    • Szabadon újrafelhasználható

·         Copy of Marhahúsból készíthető ételek

Tarcsai András, 2014. január 13.

    • Szabadon újrafelhasználható

·         Copy of Ételkészítési ismeretek I. - Köretek

Tarcsai András, 2014. január 13.

    • Szabadon újrafelhasználható

·         Copy of Ételkészítési ismeretek I. -...

Tarcsai András, 2014. január 13.

    • Szabadon újrafelhasználható

·         Copy of Az élelmiszerek változása és a...

Tarcsai András, 2014. január 13.

    • Szabadon újrafelhasználható

·         Copy of A vállalkozás

Tarcsai András, 2014. január 13.

    • Szabadon újrafelhasználható

·         Copy of Gazdálkodási ismeretek - A gazdaság...

Tarcsai András, 2014. január 13.

    • Szabadon újrafelhasználható

·         Copy of A vendéglátás személyi feltételei

Tarcsai András, 2014. január 13.

    • Szabadon újrafelhasználható

·         Copy of Fogyasztóvédelem

Tarcsai András, 2014. január 13.

    • Szabadon újrafelhasználható

·         Copy of Különleges eszközök az éttermi...

Tarcsai András, 2014. január 13.

    • Szabadon újrafelhasználható

·         Vendéglátás piaca és ügyvitele 1.

Tarcsai András, 2013. december 10.

    • Szabadon újrafelhasználható

·         Copy of A vendéglős képzéshez

Tarcsai András, 2013. december 9.

    • Szabadon újrafelhasználható

·         Bizonylat fogalma:

Tarcsai András, 2013. december 3.

    • Szabadon újrafelhasználható

·         Ár: az az összeg, amennyiért az áru vagy...

Tarcsai András, 2013. december 1.

    • Szabadon újrafelhasználható

·         A vendéglátó áruforgalmi tevékenység, mint...

Tarcsai András, 2013. december 1.

    • Szabadon újrafelhasználható

 

 



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 20
Tegnapi: 28
Heti: 106
Havi: 745
Össz.: 418 435

Látogatottság növelés
Oldal: Prezis anyagok-összes
Tarcsai András honlapja - © 2008 - 2024 - tarcsai.hupont.hu

A HuPont.hu egyszerűvé teszi a weblapkészítés minden lépését! Itt lehetséges a weblapkészítés!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »