Tarcsai András honlapja

"Most tanultam meg, hogy nem arra kérem Istent, hogy teljesítse azt, amit én elterveztem, hanem hogy segítsen megérteni, mi az értelme annak, amit ő tesz velem." Wass Albert

http://www.viccesviccek.hu/nap_vicce

 

 

Bálintsuli:

 

 

 

9:A piac

 

 

 

A vendéglátás története, feladatai,...

 

 

 

A vendéglátó vállalkozások -folyamat ábrával

 

 

 

Copy of A vendéglátás szakmai üzletkörei

 

 

 

10:Gazdasági társaságok

 

 

 

A vendéglátó vállalkozások -folyamat ábrával

 

 

 

A terítés szabályai

 

 

 

A vállalkozások tevékenységének...

 

 

 

12:Gazdasági társaságok

 

 

 

Anyaghányad-Receptúra-Kalkuláció

 

 

 

 A vendéglátás szakmai üzletkörei

 

 

 

A terítés szabályai

 

 

 

13:Érettségi tételek

 

 

 

A bor-copy

 

 

 

A borkészítés-copy

 

 

 

Ügyvitel a vendéglátásban,...

 

 

 

A terítés menete

 

 

 

 

 

 

 

14:

 

 

 

Éttermi tészták és egyéb befejező fogások

 

 

 

Munka,- létszám,- és bérgazdálkodás

 

 

 

A rendezvény tervezése

 

 

 

A terítés menete

 

 

 

Gourmand:

 

 

 

SZKI:

 

 

 

A piac

 

 

 

Gazdasági társaságok

 

 

 

Munka,- létszám,- és bérgazdálkodás

 

 

 

A piac

 

 

 

A vendéglátó vállalkozások -folyamat ábrával

 

 

 

A vendéglátás személyi feltételei

 

 

 

Anyaghányad-Receptúra-Kalkuláció

 

 

 

Ügyvitel a vendéglátásban,...

 

 

 

Copy of A vendéglátás szakmai üzletkörei

 

 

 

Anyaghányad-Receptúra-Kalkuláció

 

 

 

 

 

 

 

Atalanta:

 

 

 

Modern konyhatechnológiai eljárások

 

 

 

Ételkészítési ismeretek - Technológiák

 

 

 

Előételek

 

 

 

Ételkészítési ismeretek I - Levesek, levesbetétek

 

 

 

Ételkészítési ismeretek I. - Technológiai...

 

 

 

Húsok

 

 

 

Halakból készíthető ételek

 

 

 

Háziszárnyasokból készíthető ételek

 

 

 

Borjúhúsból készíthető ételek

 

 

 

Marhahúsból készíthető ételek

 

 

 

Ételkészítési ismeretek I. - Köretek

 

 

 

Meleg előételek és sós tésztaételek

 

 

 

ÉTLAP egyszerű választás

 

 

 

Anyaghányad-Receptúra-Kalkuláció

 

 

 

Ételkészítési ismeretek I. - a konyhák és...

 

 

 

Ételkészítési ismeretek II. -...

 

 

 

Ételkészítési ismeretek I. -...

 

 

 

Ételkészítési ismeretek I - Mártások...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 16
Tegnapi: 29
Heti: 191
Havi: 615
Össz.: 418 305

Látogatottság növelés
Oldal: Tanulóknak órai anyag+feladatok
Tarcsai András honlapja - © 2008 - 2024 - tarcsai.hupont.hu

A HuPont.hu egyszerűvé teszi a weblapkészítés minden lépését! Itt lehetséges a weblapkészítés!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »