Email:atarcsai@freemail.hu
Tel.:+36-30-359-5180
Skype:tarcsai.andras
facebook-Tarcsai András idősebb
Tarcsai András-nyilvános prezijei
Ezek érhetöek el!- a névre katintva!
Tarcsai András, 2015. február 1.
Tarcsai András, 2015. február 1.
A vállalkozások válsághelyzete, megszünése, átalakulása
Tarcsai András, 2015. január 18.
Tarcsai András, 2014. december 31.
Tarcsai András, 2014. december 30.
Tarcsai András, 2014. december 30.
Tarcsai András, 2014. december 29.
Értékesítési módok
Tarcsai András, 2014. december 29.
Tarcsai András, 2014. december 29.
Tarcsai András, 2014. december 26.
Tarcsai András, 2014. december 21.
Tarcsai András, 2014. december 21.
Ügyvitel, készletgazdálkodás, leltározás és vonatkozó bizonylataik
Tarcsai András, 2014. december 21.
Tarcsai András, 2014. december 21.
Szükséglet és igény, javak, szolgáltatások, a gazdálkodás...
Tarcsai András, 2014. december 21.
Tarcsai András, 2014. december 21.
Tarcsai András, 2014. december 5.
Tarcsai András, 2014. október 26.
Tarcsai András, 2014. október 19.
Tarcsai András, 2014. október 10.
Tarcsai András, 2014. október 8.
Tarcsai András, 2014. október 2.
Tarcsai András, 2014. szeptember 27.
Tarcsai András, 2014. szeptember 25.
Tarcsai András, 2014. augusztus 18.
Borvidékekről szóló prezentációnkat a Világpiaci Áruk tantárgyra...
Tarcsai András, 2014. július 12.
Tarcsai András, 2014. május 25.
Tarcsai András, 2014. május 17.
Tarcsai András, 2014. május 17.
Hogyan készítik a jó bort, lépésről lépésre
Tarcsai András, 2014. május 17.
Tarcsai András, 2014. április 27.
Tarcsai András, 2014. március 29.
A vendéglátás szolgáltatásainak szervezése Készítette: dr. Omarné...
Tarcsai András, 2014. március 24.
Mikrobiológiai ismeretek
Tarcsai András, 2014. március 22.
Tarcsai András, 2014. március 22.
Tarcsai András, 2014. március 15.
Tarcsai András, 2014. március 15.
Tarcsai András, 2014. március 15.
Tarcsai András, 2014. március 15.
Tarcsai András, 2014. március 15.
Wine
Tarcsai András, 2014. március 15.
Tarcsai András, 2014. március 15.
Tarcsai András, 2014. március 3.
Tarcsai András, 2014. március 3.
Tarcsai András, 2014. február 23.
Tarcsai András, 2014. február 23.
Tarcsai András, 2014. február 23.
Budapesti Gazdasági Főiskola - KVIK 2013
Tarcsai András, 2014. február 23.
Tarcsai András, 2014. február 23.
Tarcsai András, 2014. február 14.
Tarcsai András, 2014. február 14.
Tarcsai András, 2014. február 13.
Egy vállalkozás felépítése és működése
Tarcsai András, 2014. február 11.
Tarcsai András, 2014. február 4.
Tarcsai András, 2014. február 4.
Tarcsai András, 2014. február 4.
Tarcsai András, 2014. február 2.
utatásszervezé
Tarcsai András, 2014. február 2.
Tarcsai András, 2014. február 1.
Tarcsai András, 2014. február 1.
A turizmus főbb mutatóinak és eredményeinek a bemutatása
Tarcsai András, 2014. január 28.
Tarcsai András, 2014. január 26.
HR-hír, BCE szemináriumi anyag
Tarcsai András, 2014. január 26.
Tarcsai András, 2014. január 26.
Tarcsai András, 2014. január 25.
Tarcsai András, 2014. január 24.
Tarcsai András, 2014. január 24.
Tarcsai András, 2014. január 24.
Tarcsai András, 2014. január 24.
Tarcsai András, 2014. január 21.
Vendéglátás értékesítési módjai - előnyök/hátrányok
Tarcsai András, 2014. január 20.
Létszámgazdálkodás
Tarcsai András, 2014. január 20.
Tarcsai András, 2014. január 19.
2013-11-15 TDM Konferencia
Tarcsai András, 2014. január 19.
2012.06.15.
Tarcsai András, 2014. január 19.
Tarcsai András, 2014. január 19.
Tarcsai András, 2014. január 19.
Tarcsai András, 2014. január 19.
Tarcsai András, 2014. január 19.
Tarcsai András, 2014. január 19.
Tarcsai András, 2014. január 17.
Tarcsai András, 2014. január 13.
Tarcsai András, 2014. január 13.
Tarcsai András, 2014. január 13.
Tarcsai András, 2014. január 13.
Tarcsai András, 2014. január 13.
Tarcsai András, 2014. január 13.
Tarcsai András, 2014. január 13.
Tarcsai András, 2014. január 13.
Tarcsai András, 2014. január 13.
Tarcsai András, 2014. január 13.
Tarcsai András, 2014. január 13.
Tarcsai András, 2014. január 13.
Tarcsai András, 2014. január 13.
Előkészítéstől a tálalásig
Tarcsai András, 2014. január 13.
Tarcsai András, 2014. január 13.
Tarcsai András, 2014. január 13.
Alaptápanyagok
Tarcsai András, 2014. január 13.
Tarcsai András, 2014. január 13.
Tarcsai András, 2014. január 13.
Tarcsai András, 2014. január 13.
Tarcsai András, 2014. január 13.
Tarcsai András, 2014. január 13.
Tarcsai András, 2014. január 13.
Tarcsai András, 2014. január 13.
Tarcsai András, 2014. január 13.
Tarcsai András, 2014. január 13.
Tarcsai András, 2014. január 13.
Tarcsai András, 2014. január 13.
Tarcsai András, 2013. december 10.
Tarcsai András, 2013. december 9.
Tarcsai András, 2013. december 3.
Tarcsai András, 2013. december 1.
Tarcsai András, 2013. december 1.
Prezik2:
Tarcsai Andrásnyilvános prezijei ugrás a profiloldalra ›
Tarcsai András, 2015. február 20.
Tarcsai András, 2015. február 20.
Tarcsai András, 2015. február 20.
Tarcsai András, 2015. február 8.
Tarcsai András, 2015. február 8.
Tarcsai András, 2015. február 4.
Tarcsai András, 2015. január 28.
Levesek és levesbetétek
Tarcsai András, 2015. január 11.
Tarcsai András, 2015. január 2.
Tarcsai András, 2014. december 29.
Tarcsai András, 2014. december 26.
Tarcsai András, 2014. december 21.
Tarcsai András, 2014. december 11.
Tarcsai András, 2014. december 1.
Tarcsai András, 2014. november 27.
közgazdásztanár levelező tagozat
Tarcsai András, 2014. november 26.
Tarcsai András, 2014. november 23.
Tarcsai András, 2014. november 23.
Melegkonyhás étkeztetés
Tarcsai András, 2014. november 23.
Szükséglet és igény, javak, szolgáltatások, a gazdálkodás...
Tarcsai András, 2014. november 8.
Tarcsai András, 2014. október 23.
Tarcsai András, 2014. október 17.
Tarcsai András, 2014. október 17.
Tarcsai András, 2014. október 17.
Tarcsai András, 2014. október 17.
Modern ételkészítési eljárások
Tarcsai András, 2014. október 17.
Pincér - Italismeret óra
Tarcsai András, 2014. október 17.
Előételek
Tarcsai András, 2014. október 17.
Gazdasági társaságok jellemzői
Tarcsai András, 2014. október 12.
Elkészítéstől a tálalásig
Tarcsai András, 2014. október 12.
Éttermi tészták csoportjaik, készítésük és jellemző ételtípusaik
Tarcsai András, 2014. október 8.
Tarcsai András, 2014. október 6.
Tarcsai András, 2014. október 5.
Tarcsai András, 2014. szeptember 28.
Értékesítés
Tarcsai András, 2014. szeptember 28.
Előkészítéstől a tálalásig
Tarcsai András, 2014. szeptember 28.
Tarcsai András, 2014. szeptember 27.
Tarcsai András, 2014. szeptember 27.
Tarcsai András, 2014. szeptember 27.
Tarcsai András, 2014. szeptember 14.
Tarcsai András, 2014. szeptember 14.
Mielőtt a szakács belép a konyhába
Tarcsai András, 2014. augusztus 21.
Tarcsai András, 2014. augusztus 21.
Hogyan készítik a jó bort, lépésről lépésre
Tarcsai András, 2014. augusztus 21.
Tarcsai András, 2014. augusztus 21.
Tarcsai András, 2014. augusztus 21.
A borkóstolás legfontosabb lépései
Tarcsai András, 2014. augusztus 15.
Ügyvitel, készletgazdálkodás, leltározás és vonatkozó bizonylataik
Tarcsai András, 2014. augusztus 12.
utatásszervezé
Tarcsai András, 2014. július 22.
Tarcsai András, 2014. július 22.
Tarcsai András, 2014. július 4.
Ptk.
Tarcsai András, 2014. május 4.
Tarcsai András, 2014. április 17.
https://www.youtube.com/watch?v=TwESSLQ4WLc
https://www.youtube.com/watch?v=OITosGRXVtI