Tarcsai András honlapja

"Most tanultam meg, hogy nem arra kérem Istent, hogy teljesítse azt, amit én elterveztem, hanem hogy segítsen megérteni, mi az értelme annak, amit ő tesz velem." Wass Albert

Email:atarcsai@freemail.hu

 

Tel.:+36-30-359-5180

 

Skype:tarcsai.andras

 

 facebook-Tarcsai András idősebb

 

badge.php.png

Tarcsai András-nyilvános prezijei

 

 

 

Tarcsai András

 

 Ezek érhetöek el!- a névre katintva!

 

Copy of A tojás

 

 

 

Tarcsai András, 2015. február 1.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2015. február 1.

 

 

 

    • Szabadon újrafelhasználható

 

 

 

A vállalkozások válsághelyzete, megszünése, átalakulása

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2015. január 18.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. december 31.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. december 30.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. december 30.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. december 29.

 

 

 

    • Szabadon újrafelhasználható

 

 

 

Értékesítési módok

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. december 29.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. december 29.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. december 26.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. december 21.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. december 21.

 

 

 

    • Szabadon újrafelhasználható

 

 

 

Ügyvitel, készletgazdálkodás, leltározás és vonatkozó bizonylataik

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. december 21.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. december 21.

 

 

 

    • Szabadon újrafelhasználható

 

 

 

Szükséglet és igény, javak, szolgáltatások, a gazdálkodás...

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. december 21.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. december 21.

 

 

 

    • Szabadon újrafelhasználható
  • Húsok

 

 

 

Tarcsai András, 2014. december 5.

 

 

 

    • Szabadon újrafelhasználható
  • A piac

 

 

 

Tarcsai András, 2014. október 26.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. október 19.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. október 10.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. október 8.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. október 2.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. szeptember 27.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. szeptember 25.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. augusztus 18.

 

 

 

    • Szabadon újrafelhasználható

 

 

 

Borvidékekről szóló prezentációnkat a Világpiaci Áruk tantárgyra...

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. július 12.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. május 25.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. május 17.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. május 17.

 

 

 

    • Szabadon újrafelhasználható

 

 

 

Hogyan készítik a jó bort, lépésről lépésre

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. május 17.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. április 27.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. március 29.

 

 

 

    • Szabadon újrafelhasználható

 

 

 

A vendéglátás szolgáltatásainak szervezése Készítette: dr. Omarné...

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. március 24.

 

 

 

    • Szabadon újrafelhasználható

 

 

 

Mikrobiológiai ismeretek

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. március 22.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. március 22.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. március 15.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. március 15.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. március 15.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. március 15.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. március 15.

 

 

 

    • Szabadon újrafelhasználható

 

 

 

Wine

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. március 15.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. március 15.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. március 3.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. március 3.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. február 23.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. február 23.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. február 23.

 

 

 

    • Szabadon újrafelhasználható

 

 

 

Budapesti Gazdasági Főiskola - KVIK 2013

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. február 23.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. február 23.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. február 14.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. február 14.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. február 13.

 

 

 

    • Szabadon újrafelhasználható

 

 

 

Egy vállalkozás felépítése és működése

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. február 11.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. február 4.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. február 4.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. február 4.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. február 2.

 

 

 

    • Szabadon újrafelhasználható

 

 

 

utatásszervezé

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. február 2.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. február 1.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. február 1.

 

 

 

    • Szabadon újrafelhasználható

 

 

 

A turizmus főbb mutatóinak és eredményeinek a bemutatása

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. január 28.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. január 26.

 

 

 

    • Szabadon újrafelhasználható

 

 

 

HR-hír, BCE szemináriumi anyag

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. január 26.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. január 26.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. január 25.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. január 24.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. január 24.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. január 24.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. január 24.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. január 21.

 

 

 

    • Szabadon újrafelhasználható

 

 

 

Vendéglátás értékesítési módjai - előnyök/hátrányok

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. január 20.

 

 

 

    • Szabadon újrafelhasználható

 

 

 

Létszámgazdálkodás

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. január 20.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. január 19.

 

 

 

    • Szabadon újrafelhasználható

 

 

 

2013-11-15 TDM Konferencia

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. január 19.

 

 

 

    • Szabadon újrafelhasználható

 

 

 

2012.06.15.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. január 19.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. január 19.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. január 19.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. január 19.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. január 19.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. január 19.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. január 17.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. január 13.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. január 13.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. január 13.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. január 13.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. január 13.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. január 13.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. január 13.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. január 13.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. január 13.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. január 13.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. január 13.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. január 13.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. január 13.

 

 

 

    • Szabadon újrafelhasználható

 

 

 

Előkészítéstől a tálalásig

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. január 13.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. január 13.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. január 13.

 

 

 

    • Szabadon újrafelhasználható

 

 

 

Alaptápanyagok

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. január 13.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. január 13.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. január 13.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. január 13.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. január 13.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. január 13.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. január 13.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. január 13.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. január 13.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. január 13.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. január 13.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. január 13.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2013. december 10.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2013. december 9.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2013. december 3.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2013. december 1.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2013. december 1.

 

 

 

    • Szabadon újrafelhasználható

 

 

 

Tarcsai András által ajánlott prezik (6)

 

 

 

·         MAGYAR BORÁSZATOK

 

 

 

Luca Kádár, 2012. április 20.

 

 

 

·         Copy of Rendezvények vendéglátása

 

 

 

Tomecskóné Rácz ..., 2011. december 4.

 

 

 

·         Alkoholos italok

 

 

 

Dénes Formanek, 2012. március 13.

 

 

 

·         A menükártya

 

 

 

Attila Takács, 2013. február 24.

 

 

 

·         Basilicus

 

 

 

Dániel Hodozsán, 2012. május 31.

 

 

 

·         Borvidékek Magyarországon

 

 

 

Alpha, 2011. május 5.

 

 

 

 

 

 

 

Prezik2:

 

 

 

Tarcsai Andrásnyilvános prezijei ugrás a profiloldalra ›

 

 

 

Tarcsai András,

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2015. február 20.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2015. február 20.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2015. február 20.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2015. február 8.

 

 

 

    • Szabadon újrafelhasználható
  • Pálinka

 

 

 

Tarcsai András, 2015. február 8.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2015. február 4.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2015. január 28.

 

 

 

    • Szabadon újrafelhasználható

 

 

 

Levesek és levesbetétek

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2015. január 11.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2015. január 2.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. december 29.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. december 26.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. december 21.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. december 11.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. december 1.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. november 27.

 

 

 

    • Szabadon újrafelhasználható

 

 

 

közgazdásztanár levelező tagozat

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. november 26.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. november 23.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. november 23.

 

 

 

Melegkonyhás étkeztetés

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. november 23.

 

 

 

Szükséglet és igény, javak, szolgáltatások, a gazdálkodás...

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. november 8.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. október 23.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. október 17.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. október 17.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. október 17.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. október 17.

 

 

 

    • Szabadon újrafelhasználható

 

 

 

Modern ételkészítési eljárások

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. október 17.

 

 

 

    • Szabadon újrafelhasználható

 

 

 

Pincér - Italismeret óra

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. október 17.

 

 

 

    • Szabadon újrafelhasználható

 

 

 

Előételek

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. október 17.

 

 

 

    • Szabadon újrafelhasználható

 

 

 

Gazdasági társaságok jellemzői

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. október 12.

 

 

 

    • Szabadon újrafelhasználható

 

 

 

Elkészítéstől a tálalásig

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. október 12.

 

 

 

    • Szabadon újrafelhasználható

 

 

 

Éttermi tészták csoportjaik, készítésük és jellemző ételtípusaik

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. október 8.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. október 6.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. október 5.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. szeptember 28.

 

 

 

Értékesítés

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. szeptember 28.

 

 

 

    • Szabadon újrafelhasználható

 

 

 

Előkészítéstől a tálalásig

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. szeptember 28.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. szeptember 27.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. szeptember 27.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. szeptember 27.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. szeptember 14.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. szeptember 14.

 

 

 

    • Szabadon újrafelhasználható

 

 

 

Mielőtt a szakács belép a konyhába

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. augusztus 21.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. augusztus 21.

 

 

 

    • Szabadon újrafelhasználható

 

 

 

Hogyan készítik a jó bort, lépésről lépésre

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. augusztus 21.

 

 

 

    • Szabadon újrafelhasználható
  • Barista

 

 

 

Tarcsai András, 2014. augusztus 21.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. augusztus 21.

 

 

 

    • Szabadon újrafelhasználható

 

 

 

A borkóstolás legfontosabb lépései

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. augusztus 15.

 

 

 

    • Szabadon újrafelhasználható

 

 

 

Ügyvitel, készletgazdálkodás, leltározás és vonatkozó bizonylataik

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. augusztus 12.

 

 

 

    • Szabadon újrafelhasználható

 

 

 

utatásszervezé

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. július 22.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. július 22.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. július 4.

 

 

 

    • Szabadon újrafelhasználható

 

 

 

Ptk.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. május 4.

 

 

 

 

 

 

Tarcsai András, 2014. április 17.

 

 

 

Tarcsai András által ajánlott prezik (2)

 

 

 

·         Szállodai vendégszoba

 

 

 

Hajnalka Tatár, 2013. június 3.

 

 

 

·         Áht. I. 2. ea.

 

 

 

Csaba Kiss, 2014. március 31.

 

 

 

 

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=TwESSLQ4WLc

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=OITosGRXVtI

 

 

 

 

 

 

 

magyarok_feltamadasa.jpg



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 46
Tegnapi: 12
Heti: 157
Havi: 1 143
Össz.: 417 585

Látogatottság növelés
Oldal: Elérhetőség,kapcsolat
Tarcsai András honlapja - © 2008 - 2024 - tarcsai.hupont.hu

A HuPont.hu egyszerűvé teszi a weblapkészítés minden lépését! Itt lehetséges a weblapkészítés!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »